Blåbær protein fluff

Skriv en kommentar

27. maj 2014 af mfaerch

I de to fitness centre jeg arbejder i, er vi et lederteam på 3. Vi har for sjov sat et lille projekt i gang der handler om at blive ekstra “hakket” sommeren over. Officielt starter vi fra juni med fedtmåling, vægt, mål og -hvem ved om vi også får taget før/efter billeder!? Jeg er dog så småt begyndt i denne uge med at fokuserer lidt mere på, hvad jeg putter i hovedet og var med til min første styrkesession med de to andre i går. Tro mig, min krop lider i den grad i dag. Ikke nok med, at jeg var nødt til at stå op kl.4.45 for at nå træningen ved 6-tiden, men jeg er i den grad blevet smækket igennem med max kg i alverdens øvelser. Min lænd har det reelt som om jeg har fået tæsk i går! -ok, indrømmet…udover morgentræningen, så underviste jeg også 3 timer i går og er i gang med en 30-dages squat challenge, så jeg er, som man siger, gået all in. Anyways, nu til det som det drejer sig om. Efter mine mange timers træning i går, var det lidt som om at maven hele tiden ville have mere mad. Det gjaldt også også efter aftensmaden i går, så derfor tryllede jeg lige en denne lille fantastiske treat frem. Opskriften er inspireret af min skønne kollega, Anna som er kostvejleder og muligvis også skal hjælpe mig gennem juni-projektet.

blåbærproteinfluff

 

Det skal du bruge:

  • 200 g skyr
  • 1 håndfuld blåbær
  • 20 g proteinpulver (jeg brugte stracciatella, men vanille er også fint)

Sådan gør du:

Bruger du bær fra frost kan det være en god ide at lige give dem et opkog for at dræbe evt. bakterier. Herefter blendes alle ingredienser til en luftig masse og din proteinfluff er klar. Du kan spise den som den er, toppe den med friske bær eller nødder eller evt som tilbehør til en proteinpandekage.

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

BODY & BALANCE

PERSONLIG TRÆNING OG UNDERVISNING VED METTE FÆRCH LUNDE

Yoga i det fri, non-profit

Yoga i det fri i Aarhus - yoga for alle

yogadaysaarhus.wordpress.com/

Yoga Festival i smilets by

Isabella Thordsen

Opskrifter til enhver lejlighed

Brokblog.dk

Opskrifter til enhver lejlighed

CECILIE LIND

Opskrifter til enhver lejlighed

Opskrifter til enhver lejlighed

CookieCrumble

Opskrifter til enhver lejlighed

Den kreative side

Kreativ blog og galleri

køkkenfryd

AnnePandes kokkerier

%d bloggers like this: