Kokostoppe

Skriv en kommentar

14. juli 2014 af mfaerch

Kokostoppe er en kage, som jeg altid gerne har villet prøve at lave, men som jeg ikke har turdet kastet mig over. Det er i bund og grund en meget simpel kage, så hvorfor jeg ikke lige har fået gjort noget ved sagen før nu, aner jeg simpelhen ikke. Men i dag blev altså dagen jeg prøvede at eksperimentere lidt med det. Efter at have kigget lidt rundt på nettet, fik jeg lavet en fin fusion af de kageopskrifter der lå derude i forvejen. Jeg er super godt tilfreds med min udgave, og kan kun anbefale dig at prøve den af.kokostoppe

Det skal du bruge:

  • 200 g kokosmel
  • 200 g bagemarcipan
  • 2 tsk vanillesukker
  • 3 hele æg
  • 150 g mørk chokolade

 

Sådan gør du:

Start med at rive marcipanen groft på et rivejern. Hæld marcipanen over en en røreskål og tilsæt æg, vanillesukker og kokosmel. Ælt det hele godt sammen. Form kokostoppene med fingrene og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg lavede mine af 20 gram, så passede det præcist med 21 kager. Det afhænger selvfølgelig også af æggets størrelse. 😉 Bag kagerne i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutter til de begynder at blive fint gyldne. Lad kagerne køle af. Varm chokoladen over et vandbad. Når kagerne er kølet af dyppes de i den varme chokolade og sættes på en tallerken beklædt med madpapir. Køl kagerne endnu en gang i køleskabet og 10 minutter senere er de klar til servering.

God fornøjelse.

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

BODY & BALANCE

PERSONLIG TRÆNING OG UNDERVISNING VED METTE FÆRCH LUNDE

Yoga i det fri, non-profit

Yoga i det fri i Aarhus - yoga for alle

yogadaysaarhus.wordpress.com/

Yoga Festival i smilets by

Isabella Thordsen

Opskrifter til enhver lejlighed

Brokblog.dk

Opskrifter til enhver lejlighed

CECILIE LIND

Opskrifter til enhver lejlighed

Opskrifter til enhver lejlighed

CookieCrumble

Opskrifter til enhver lejlighed

Den kreative side

Kreativ blog og galleri

køkkenfryd

AnnePandes kokkerier

%d bloggers like this: